dilluns, 26 de novembre del 2007

EN "BAMBI"

Aquesta historia és certa : Un bon dia el meu pare, que anava per una carretera de muntanya, es va trobar un cèrvol petit. No el va tocar perqué la seva mare no l'aborris però el va estar vigilant de lluny tota la tarda, al fer-se fosc i veure que la seva mare no tornava, el va agafar perquè no el matés o mengés cap animal. Aixi és com a casa vam passar de tenir un gos (en Flip), a tenir un gos i un cèrvol (en "Bambi").



Ens seguia on anéssim, igual que en "Flip".

Ben igual.Tan igual que el meu pare obria el maleter del cotxe i hi pujaven tots dos com si fos el més natural del món.



Un bon dia en sortir al pati de casa el va cridar el meu pare -" Bambi, Bambi" i no va venir. El vam trobar mig mort , arrupit i sense força.
El meu pare el va carregar al cotxe. Era negra nit.
En arribar a Figueres, a cal veterinari (Que no era en "Martí Sala", si no els dos"Jordis" i la "Bibiana"), es va trobar una noia (la "Bibiana" ) que estava de pràctiques, i de guàrdia aquella nit.
En veure el cèrvol es va espantar ja que estava sola i no sabía què havia de fer amb un animal malalt deconegut per a ella.
Visca la nostra veterinaria " Bibiana". Ens el va salvar. I vam tenir "Bambi" per molt temps. Aquesta es o va ser la historia .

Pol Moradell.