dilluns, 12 de novembre del 2007

30 I 31 D'OCTUBRE: SORTIDA A VILAJOAN



Primer dia:

A les nou del matí va sortir un autocar de Maçanet de Cabrenys direcció a Boadella i Biure. Tot seguit en va sortir un altre autocar a la mateixa hora de la Vajol direcció a Agullana. Un cop a la casa de colònies (Can Tallada), vam esmorzar, i desprès vam fer jocs de coneixença dels nens i l’entorn. El joc consistia en trobar pistes per la casa i pel poble. Quan per fi vam acabar el joc ens en vam anar a dinar. Acabat de dinar vam fer els grups per les habitacions, una de sis, l’altre de tretze i la ultima de vint-i-vuit. Després vam fer un taller de repaper que va durant dues hores, al cap de deu minuts vam berenar i després els de CS vam fer grups de tres i ens vam inventar jocs per l’endemà que venien els petits, mentrestant els de CM van decorar el menjador i van parar la taula. Els de CS vam preparar el sopar. Uns preparaven la sopa, els altres els ous durs i uns altres l’amanida d’arròs. Els de CM van preparar el postra que era fruita amb xocolata. Quan vam acabar de sopar els mestres van organitzar un joc de nit amb una cançó que deia així:

Caga’t a la gorra Bartomeu,

Caga’t a la gorra a fe de deu,

Caga’t a la gorra que tot el que caguis serà teu.

Acabat el joc de nit a la una, els mestres ens van donar una tila perquè dormíssim i no els i donéssim la tabarra. Però no tots vam dormir, els de la habitació de sis vam estar fent gresca durant tota la nit, i els que van dormir van dormir poc.

I aquí s’ acaba el primer dia. Llegiu el segon!!!

Pol, Eva i Laia
Novembre de 2007

SEGON DIA

A les colònies de Vilajoan, el segon dia vam fer uns jocs amb els nens de P3, P4, P5, primer i segon. Els de tercer i quart també van fer els jocs amb els que van venir el segon dia. Els de 5è i 6è vam preparar els jocs que van fer cicle inicial, cicle infantil i cicle mitjà. Vam fer grups de tres i de dos. Ens ho vam passar molt bé. Vam fer un partit de futbol i vam guanyar les nenes i dos nens, perquè en Joan de música i l’Arnau anaven amb les nenes.

Estrella, Aleix i Maria
9-11-2007

1 comentari:

Estrella ha dit...

Hola gent doncs que magues agradat molt a anar a Vilajoan espero que la pròxima vegada pugui anar-hi.Fins un altre Adeu