divendres, 5 d’octubre del 2007

NO JUGUIS AMB FOC

En un col.legi qualsevol hi estudiava un nen qualsevol, en Ken. En els passadisos d’aquell col·legi regnava el caos, fins que al final va sonar el timbre. Aquell soroll tant irritant sonava pels pasadissos. Era l’hora d’anglès. Tots els estudians de sisè entraven a la classe amb el desordre mentre la senyoreta Carolina els feia seure.

-Bé , anem a començar la class…

En aquell moment el senyor Bastor va entrar a la classe i li va murmurar alguna cosa a cau d’orella.

-Bé, demà en comptes de fer anglès irem a veure els bombers i estudiar les seves tasques.

Tothom va començar a cridar d’alegria sabent que l'endemà no hi hauria anglès.

L'endemà va arribar i abans que s’adonessin ja eren a l’agència de bombers. Més tard, quan es va acabar el "rollo" d’explicació dels bombers, els van deixar apagar foc amb el simulacre. Tots els nens van passar d'un en un agafant la manguera i ruixant aquelles flames ardenrts . Després que vint-i-un nens fessin córrer la manguera, va arribar el torn d’en Ken.

-Jo no ho vull fer. -es va queixar en Ken.

-Va noi, que acabaràs més pid del que et penses- En Ken encara s'hi negava. I de cop més flames i els professors l’intentaven calmar. Les flames començaven a tenir més força. Es va escapar una flama cap a en Ken, el va tocar al peu i tots es van espantar.

-Tinc por!

-Apagueu el simulacre! -va cridar els bomber.

Les flames es feien cada cop més grans. La palanca s’havia encallat. El bomber va prémer el boto d'emergència i van agafar la nova manguera“Rayo blanco 300”.

Aquella manguera va començar a tirar un raig d’aigua tant potent que trevessaria el ferro. Van portar en Ken a l’hospital. Un somni profund va envair el nen. Somiava que l’envoltava el foc calent que cremava tot el que trobava. Quan es va despertar al llit, la porta de l’habitació de l’hospital i la televisió estaven totalment cremades.Al cap d'una estona de reflexió es va adonar que les flames amb les que s’havia cremat li havien transmès alguna mena de poders i que les cremades sofertes a l'hospital se les havia fet ell.

Pol i Aleix. Octubre 2007